Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Zöld Koala Természetvédő Egyesület

Ökológiai lábnyom és a csökkentés

Csenge & Orsi · 1 hónapja
        EGYÁLTALÁN MIRŐL BESZÉLEK?


  KEDVES OLVASÓK! 
                   Üdv újra itt! A mai kérdés: hová jársz nyaralni? Voltál már homokos tengerparton? Ha igen biztos tudod, hogy benne marad a lábad nyoma, amikor sétálsz. Pontos hasonmása a lábadnak. Se nagyobb, se kisebb. Nem tudod csökkenteni, mert eltorzul. Az ökológiai lábnyomodat is a természetben hagyod, de a lábadnak semmi köze hozzá. Viszont annak igen, hogy mennyit használod a természeti erőforrásokat. Az ökológiai lábnyom megmutatja, hogy mennyire szennyezed a környezetet! Minél nagyobb, annál erősebb a kibocsájtásod.         HOGYAN CSÖKKENTHETED?

  Persze, erre is van mód, de ehhez megfigyelési időre van szükség. Sok műanyag PET palackot használsz? Vagy másban nem vagy igazán természetbarát?

     FIGYELEM!

  Nyereményjáték! Csökkentsd az ökológiai lábnyomodat és írd meg 2020. 05. 25-ig a zoldkoalak@gmail.com címre, vagy juttasd el a Szent János Apostol Katolikus Általános Iskola 5.a osztályába Csengének vagy Orsinak!

                            KÖSZÖNET ÉRTE: Zöld Koala TVE
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Csenge & Orsi
Zöld Koala Természetvédő Egyesület a nevünk. Azért jöttünk létre, hogy mindenkit megismertessünk a környezetvédelemmel. Köszönjük, hogy olvastok: Zöld Koala TVE